Den a noc splynulých

Den a noc splynulých

Anotace: Dech můj a tvůj sny vytváří

Dny potemní v ulicích
a okna zakryjí
temné modré pláště
pod kterými pohnou se dvě těla
ve hříchu budoucím.

Měsíc projasní
ulice modrých snů
a špendlíky hvězd
přitlučou na kříže
dva milence
kteří přistiženi byli
v loži sametových stínů.

Rána
ta probudí
spáče nevědomé
aby je nechala brodit
krví sluneční
a do ní nově procitlí
ponoří myšlenky
z noci probdělé.
Autor Jan Urban, 18.05.2007
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje ústa nevypoví
moje ruka nevypíše
jak tu se mnou
zas a znova
jdeš s mým dechem
strašně tiše …

20.05.2007 20:30:00 | janewe

Tak tahle se mi moc líbí :-)

20.05.2007 18:39:00 | Lorraine

Kdo ví?

19.05.2007 23:04:00 | Jan Urban

nikdo jiny by to tak snive nenapsal ...

19.05.2007 17:31:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí