Třeba zítra

Třeba zítra

Anotace: Stejně nebudu nikdy schopná se ho vzdát...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Já tě nechci odehnat
a ty to dobře víš,
když jsi mě včera líbal,
věděls, že se popálíš.

Magické vzpomínky na tebe
a smutek, který já už znám.
Tisíc důvodů, proč odejít musím
a pouze jeden proč zůstat mám.

Kdo pochopí ten náš cit?
Vždyť i my v tom lítáme,
jen pomyslíme na konec,
hned se rychle vítáme.

A teď tu stojím před tebou
zas námi tolik posedlá,
to tvá hraná lhostejnost
mě znovu z míry vyvedla.

Každý okamžik s tebou
prožít plně musím,
kdo ví, možná že už zítra
zas odejít zkusím…
Autor Keilanne, 15.04.2005
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí