Láska...?

Láska...?

Anotace: Jedna z mých básniček o lásce-smyslných, nesmyslných, šťastných a bolestných...

Proč?

Lásku cítit?

Ten zlý,

nešťastný,

bolestný cit?

Proč milovat?

Cítit lásku?

Cítit lásku

-na srdci mít vrásku....

Je čas to skončit...

už vidím

-jak skáču...

láska je zbytečný cit....

-tak proč pláču?

Tak to bylo, když mě poprvé rozbrečel...
Autor Ceraa, 19.05.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí