letní jahodavá pěna

letní jahodavá pěna

Anotace: taková letní sprška...

Letní jahodová pěna

Nad hlavou letí Ti včela,
slunce si češe své vlasy,
provoněná jsou naše těla,
v dálce je slyšet cizí hlasy.

Ruce spletené láskou,
těla spojena srdcem..
otázka za otázkou,
divák není dobrým hercem..

Slunce propletené mraky,
tráva v jahodové pěně,
do mraků píší ptáci znaky,
beruška sedí na barevné stěně.

Motýli jsou jako lidé,
letí z kytky na kytku..
je to bláznivé,je to živé,
hledáme příchuť v požitku.

Je to světem,
je to věkem..
Je to láskou,
je to létem.
Autor Kamili, 19.05.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voní to létem... máš talent=o)

03.06.2007 16:36:00 | Kájuš

Mazec...

31.05.2007 11:04:00 | Metcheque

jůů, moc moc hezké:o)

19.05.2007 14:46:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí