Zmrzlá láska

Zmrzlá láska

Anotace: Na pláni ve sněhu sedí dívka a kolem ní se rozprostírá závoj smutku

Jako tenký závoj padl na ni smutek
obejmul ji v náručí; milý jí utek
dívka sedí uprostřed pláně
slzy a sněhové vločky padají do dlaně

Sukně i smutek kolem ní se rozprostírá
nezkrotný vítr slzy z tváří slíbá
sněhové vločky jak peřina ji pokrývají
strážní andělé již dávno ji nehlídají

Až roztaje sníh a přijde jaro
ona už nedozví se, že jedno srdce pro ni plálo
její milý, co ji našel, věděl, že porušil slib
ale až když držel ji v rukou, pochopil tu spoustu chyb
Autor Santinan Black, 19.05.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná básenka. Jenom si pooprav slovo "nezkrotný", místo e tam máš a.:-)

20.05.2007 19:51:00 | Nikytu

důležité je, že pochopil...

20.05.2007 08:44:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

první dvě sloky jsou úplně super, ta třetí je dobrá.... ;)

19.05.2007 16:53:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí