Tobě

Tobě

Anotace: Pro mojí polovičku bez který neumím žít ...

Jak ubránit se tvým rtům,
jak neutopit se v tvých očích,
jak nepodlehnout těm krásným snům,
nebo snad milovat je zločin?

Jak byt stále jen s tebou,
a nerozplynout se v tvé náruči,
jit spolu světlem i tmou,
protože srdci nelze poručit!

Miluji tě ...
Autor crazyrebel.13, 20.05.2007
Přečteno 955x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí