Cítím se

Cítím se

Anotace: Čas je můj nepřítel, každý den s ním bojuji a často prohrávám ...

Čas je můj nepřítel,
každý den s ním bojuji,
a často prohrávám ...
Třeba jako nyní ...
Chybíš mi! Tolik tě postrádám!

Postrádám tě ...
Jako květina když postrádá sluneční svit,
jako když den postrádá světlo,
jako jehla, které schází nit,
jako bez ohně, je peklo

Jako komedie bez smíchu,
jako pohřeb bez pláče,
jako ďábel bez hříchu,
jako kobylka co neskáče ...
Autor crazyrebel.13, 20.05.2007
Přečteno 646x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí