Bludička a ty

Bludička a ty

Anotace: ...

Bludička bloudila v lese bez cíle a toužila být v něčím objetí.
Bludička bloudila, ale tys ji zachránil a ona velmi zavázána je ti.
Ta bludička toužila jen po kapce lásky, po doteku tvých dlaní.
Bludička už nebloudí, mačká se v tvém objetí a nad tebou se sklání...
Ty skoro spíš a pevně tiskneš její ruku, protože je více než studená...
V tomto okamžiku jsou všechna tvá slova více než zbytečně zbytečná...

A ona nabažit se nemůže té chvíle pohody a štěstí, kterou právě prožívá...

Už nechce bloudit a hledat něco nebo někoho, chce být prostě s tebou věčně.
Škoda, že budoucnost je s tebou nejistá a ta krásná chvíle nemohla trvat nekonečně.
Skončila.
Bludičce pomalu chladnou ruce, které ty jsi jí zahříval té hvězdné noci u kolejí...
Jak dlouho myslíš, že vydrží teplo z tvých pevných dlaní v té křehké dlani její?
Prosím, měj ji...
rád.
Autor Livie, 20.05.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bludiček je sice mnoho ale jejich ochránců také, akorát na sebe málokdy narazí.. :(

19.06.2007 21:30:00 | Santinan Black

krásná!
proč je nás-bludiček tolik?

20.05.2007 12:10:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí