Děvka jménem Láska

Děvka jménem Láska

Anotace: Kdo ví jestli to vůbec dává smysl..?!

Jako krátkej úlet
s tou nejdražší děvkou
co hned roztáhne nohy
a pak nashledanou

Zanechá jen hnusnej pocit
pocit prázdna
nemůžeš v noci spát
cítíš tu silnou přítomnost Zla

Ta co vzpomínáš na ní měsíce
na těch pár minut
v smradlavym pokoji s malou postelí
...už dávno jsi zapomněl jak se spí doma...

Nakonec se stejně akorát stydíš
žes vůbec vlez do toho podniku
akorát před sebou vidíš
znechucený tváře známých a rodičů

"Copak ti to za to stálo?
jako bys něco takovýho pořeboval!"
nestálo to za nic, ani za to málo
to málo cos očekával

Tahle děvka jménem Láska
je až moc drahá
sice má úžasný nohy
...ale je to marná snaha

Není to nic pro Tebe!

Stejně doufáš ve šťastnej konec
jak vzala si nejdražší děvka chudýho dělníka
pak zazvonil zvonec
a pohádka v tvym snění skončila

Zbyde ti jen...
tolik falešných nadějí
hnusná fraška
nic z toho se nikdy nesplní

...Nejlepší přítel je flaška...
Autor mattoni.uz.neni, 21.05.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to teda:)

21.05.2007 21:11:00 | už ne pernikova princezna

zaujímavé:-)

21.05.2007 20:44:00 | Duerre

:-)

21.05.2007 19:32:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí