Otázky bez odpovědí...

Otázky bez odpovědí...

Anotace: Nechci, ale opravdu NECHCI být sentimentální... ale jsem...

Díky jedné krásné madam,
která ti nedá v noci klidné spaní,
do noční touhy sama padám,
nebaví mě to zbytečné ptaní.

Co vlastně za lásku můžu označit,
je to ta bolest, prázdná jak sud,
je to ten sladký a kyselý cit??
A můžu ještě věřit na osud??

A bez ptaní jsem prostě mimo,
odstřižená od reálného dění,
že už mě nechceš, řekni přímo
a prostě zaraž mi to plané snění!!

Nedávej mi marnou naději, prostě to skonči,
já vím, že se to jednou musí stát...

Tak jedno malé slunce
teď se s tebou loučí...
To co klidně mohlo by tě
milovat...
Autor prostějanek, 21.05.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to vůbec nevadí, že jsi trochu sentimentální..:-)

22.05.2007 18:49:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí