Život

Život

Anotace: :-(

Upadla jsem
a život mě teď drží při zemi,
jak mu jen říct,
že vstát už chce se mi?

Jak mu jen říct,
že už se nechci dívat zespoda,
že to co chci teď,
je klid v srdci a pohoda.

Jak mu jen říct,
že chci vzlítnout do nebes
a odtud se dívat
na panenskou přírodu a les.

Jak mu jen říct,
že chci se povznést nad všechny starosti,
a v mém věku
užívat si nekončící mladosti.

JAK MUTO JEN ŘÍCT...
Autor qpal, 21.05.2007
Přečteno 378x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj moc pekny :))

22.05.2007 20:00:00 | niemante

mocky krásná... taky někdy mívám stejný pocit

21.05.2007 22:14:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí