CHTĚLA BYCH

CHTĚLA BYCH

Anotace: Mám tisíce přání,ale kdyby se mi splnilo jedno..

Chtěla bych roztrhat všechny naše vzpomínky,
A zahodit ty z lásky daný prstýnky
Chtěla bych zapomenout na všechno co bylo krásný,
Protože tvý modrý oči jsou už prázdný.
Chtěla bych začít znovu žít,
Je hrozně těžký nad vodou být…
Chtěla bych umět znovu milovat
Ale lásku tu musim pilovat..
Chtěla bych umět říkat krásný slova
Chtěla bych milovat znova a znova
Chtěla bych umět psát dopisy z lásky,
Chtěla bych umět hrát „Dostihy a sázky“
Chtěla bych ráno budit se vedle tebe
Chtěla bych od tebe snést modré z nebe.
Chtěla bych být tvoje napořád
tak proč mě vůbec nemáš rád???
Autor Radushka, 16.04.2005
Přečteno 621x
Tipy 1
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejhorší jest neopětovaná láska, tam člověk neví, co víc udělat, když druhý neříká, že má ho rád, musíš to přejít, musíš to zvládnout a lásku k němu odložit stranou, trápení nemá cenu a přežít je ho těžké věru.

12.10.2005 17:01:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí