*MINULOST

*MINULOST

Anotace: Milovala jsem tě a zkončilo to...Tak se s tím musím nějak vyrovnat

Byli jsme spolu tak krátký čas,
Strašně bych chtěla prožít to zas
Pár týdnů s Tebou zase chci být
Svou ruku v Tvojí zase chci mít.
Chci cítit to mrazení když slyším Tvůj hlas
Chtěla jsem zázemí,měls‘ mi dát čas
Říkal jsi vždycky,že mě máš rád,
Já se zas učim pomalu smát
Říkal si že mi dáš co budu chtít,
Nechci nic jinýho než Tebe mít
Jak to,že dokážeš milovat zas?
Zhasnula svíce,co žila v nás
Špatně jsem hlídal plamínek citu
Ted sedim sama uprostřed bytu
Hodně jsem trpěla v tom našem vztahu,
Zabils‘ mý city,ty jeden vrahu
Pořád si myslim že se zas vrátíš,
Jenže ty s jinou,teď svůj čas krátíš.
Odpusť mi prosim tě všechny mý chyby
Už nechci slyšet žádný tvý kdyby….
Budu se snažit chovat se líp,
Já chci jen jediný,jen Tebe mít.
Jen tak mi splatíš mý bezesný noci
Neumim žít jsem ve tvý moci.
Já už se tě nechci nikdy vzdát.
A ty mě musíš zase mít rád
Vim,že teď kňourám,jak malý dítě,
Jenže já musim!Pochop to!Chci tě!!
Nikdy už nezískám tvou velkou lásku,
Jen si teď vybrečím na čele vrásku
Necháme toho už nechci se trápit
Počkám,možná se budeš chtít zas ke mně vrátit…
Autor Radushka, 16.04.2005
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to těžký, ale musí se to překonat a jít dál, zas jiný bude Tvůj princ i král.

12.10.2005 17:02:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí