Střípky života

Střípky života

Anotace: prý střepy přinášejí štěstí... uvidíme... časem nad trocha toho štěstí zbyde i na mě..

Srdce mám rozbité na miliony střípků,
je jich jako na světě vinných sklípků.

A abych se neopíjela v té věčné naději,
tak já teď ve sklípcích ty láhve rozbiji.

Aby mi život už nemohl pod nohy házet klestí.
Ale víš co? Vzchop se, vždyť střepy přinášejí štěstí...
Autor qpal, 22.05.2007
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí