Prý jsi mě miloval

Prý jsi mě miloval

Anotace: poslední šuplíková...

Dal jsi smysl dvěma životům,
vdechl jsi světlo mým dnům.
Prý jsi mne miloval,
prý jsem tvůj Osud. „Navždy“ – jsi říkal…

Oba jsme dělali chyby.
Já jsem byla ochotná se kvůli tobě změnit. Kdyby…
Kdybys chtěl. Kdybys řekl.
Nechtěls.
Prý mě chceš takovou, jaká jsem.
Už nechceš.

Nechtěl jsi to zachránit.
Už jsem nebyla tou milovanou.
Po třech letech, „najednou“…
Každé mé slovo začalo vadit.

Bojovat – to jsem chtěla.
Nemohla jsem tě ztratit.
- i to bylo špatně.
Viděl jsi jen upíra – tou jsem byla,
co ti chce jen život krátit.

Vzdát se je tak snadné – pro tebe.
Já můžu jen volat do nebe:
„PROČ?!“

Slova Agnes to vystihla:
„Proč se mě zříkáš?
Vždyť dávám ti duši svou!
I kdybys šel do pekla,
já šla bych za tebou.“

Byls pro mě vším!
Teď už však vím,
že jsi nikdy nepochopil, co to znamená.
Já už můžu jen svěsit ramena
a poslechnout to…
… „SKOČ!“

Byls pro mě VŠÍM!!! …
.
Autor Ágnes, 22.05.2007
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

carodejka pravdu má, jako vždy, je to bohyně lásky...

03.06.2007 23:02:00 | Bíša

No, mluvíš mi z duše :o) dokonce i ty tři roky sedí...veškerou svojí energii sem investovala do toho, abych ten vztah zachránila, ale vlastně to bylo zbytečný. On jen pak prostě přišel a řek, láska vyprchala..

01.06.2007 10:08:00 | markee

Urcite to preboli,nesmutni. Je to krasne.

31.05.2007 00:34:00 | carodejka

výstižné také to znám drž se to přebolí

22.05.2007 22:34:00 | co zivot dal i vzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí