Jen ty

Jen ty

Anotace: :)

Tvé oči jsou jako modré drahokamy
Tvé rty jsou sladké jako jahody
Tvé tváře jsou jako červené růže
Tvé vlásky jsou jako jarní květy
Tvé úsměvy u srdce zahřejí
Tvé doteky rozechvějí a potěší
Tvé polibky mne rozvášní
Tvá slova miluji tě uklidní a radost probudí
Tvá láska pravá je a upřímná miluji tě
Ty jsi má životní sázka moje láska
Ty jsi moje princezna arabela jsi krásná
Ty jsi milá a úsměvná , něžná ale dravá
Ty jsi nádherná a vášnivá jsi můj medvídek
Jsi můj miláček a andílek jsi nejlepší človíček
A já miluji tě miláčku děkuji ti
Za naše chvíle když jak blázni blbneme
Spolu si život užíváme v noci dovádíme
Za to vše ti děkuji moc tě miluji
Tebe si ze všech nejvíce vážím
Vždy tě ubráním i ochráním nikdy
Neublížím nezklamu a ani nerozpláču
Tebe ze všech mám v srdci nejhlouběji
Zapsanou ničím nesmazatelnou ať stane se
Cokoli já vždy budu při tobě jen tebe mé
Srdce chce! MILUJI TĚ!
Autor Mausik, 22.05.2007
Přečteno 789x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí