Co jsi dostal?

Co jsi dostal?

Anotace: ...

Kružnice a kruh
z bílejch čar
jak uprostřed silnice pruh
falešnejch srdíček pár

Dostal jsi srdíčko
z vlasů upletený
woodoo panenku co má tělíčko
vycpaný slámou a voní po konopí

Dostal jsi mráček
z kterýho padaj dětský představy
jako malej jsi měl rád vláček,
ten, co nikde nestaví

Dostal jsi autíčko
co ujede všem problémům
kam může jenom sluníčko
...utíká všedním dnům

Dostal jsi polibek
to už zní dospěle
koukal jsi údivem, nic neřek
lišil se od představy domělé

Dostal jsi kytičku
na rozloučenou
a divnou básničku
starý vzpomínky, co sebou tvoje srdce berou...

...Už nedostaneš nic...
Autor mattoni.uz.neni, 22.05.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí