Jsi moje letadýlko

Jsi moje letadýlko

Anotace: Inspirací mi byl (a je) můj Láska...

Jsi moje letadýlko;
malinký brouček, který
poletuje z květu na květ

Palivovými čarami kreslíš
do vzduchu v mém pokoji
půlkruh – úsměv na svět

Z výšky máváš na mě křídlem;
až mám strach, aby
někdo nevypadl ven

Lásko, ty jsi tady?
Vždyť před chvilkou jsi…
…lítal. To byl jenom sen
Autor Slovánek, 23.05.2007
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aha...

23.05.2007 00:14:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí