Dám Ti pusu

Dám Ti pusu

Anotace: a nebo ne... nebo jo?

Dám Ti pusu na Tvý letní pihy
Ty má modrooká řeko snů
a smažu všechny krvavé rýhy
co mám za tu spoustu dnů

než jsem Tě objevila v poušti
rozsypaných sušin lidí
mezi trnovým houštím
v citech, co se stydí

Otevřu Ti bránu
i když asi ne do ráje
a potom něžně - po ránu
až hvězdná noc roztaje

Ti dám pusu..
na Tvý letní pihy..
Autor seed.misulka, 23.05.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí