Slíbils víc

Slíbils víc

Anotace: sice to není básnička,ale je to hezký :)

V tenhle čas mi vážně scházíš
a tak věřím že mi vrátíš
dlouhou noc a den...

Vždyť slíbils víc než můžeš dát
a bůh jen ví proč důvěru mou máš,
že vrátíš čas těch dnů...

Slíbils víc než můžeš dát
a já se bráním spánku bez tvých snů
než vrátíš,čas vrátíš nám...
Autor Barunka_, 23.05.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí