Sedmikráska

Sedmikráska

Anotace: :)

Ty jsi sedmikráska,
radost pohledět,
vyjímečná všemi směry,
snad smím tu posedět.
Ovinout Tě svými prsty,
držet Tě a přivonět,
polaskat Tě mezi lístky,
zažít Tvůj nádherný svět.
Jsi zrozena ke zdobení,
vůněmi mě opájíš,
snad nebudeme prozrazeni,
že tu se mnou tiše sníš.
Jsi bělostná a krásná,
miluji Tvou něžnou tvář
a snad někdy z čista jasna,
přilehneš mi na polštář.
Autor Ďábel sám, 24.05.2007
Přečteno 716x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí