Pár...

Pár...

Anotace: Vymýšleno ve škole při suplované hodině, asi z toho chvílema je cítit to školní prostředí...

Pár podpatků klapajících o lino
pár kapek deště
co stopy smylo

Pár nedopalků křídel ptáků
pár šupinek sloupanýho laku
údery kutálejících se perel
co utíkaj za lepšim životem

Pár výkřiků zoufalých kříd
utíkajících před rukou osudu
všechno co chceš nemůžeš mít
...utíkáme jiskřícím nebem...

Pár kruhů v obilí
jako mimozemská existence
jako látka co rychle tlí
pár okamžiků před smrtí...

Pár kapek útěchy v přicházející záři
a síle lidského hlasu
sedmikrásky se sice kysele tváří
ale všichni to šťastně zapomenem

Pár krákavých hlasů pramínků lávy
unikající dolů z hory poznání
pár barevnejch lístků trávy
zapletu ti do vlasů...
Autor mattoni.uz.neni, 24.05.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezký:) já píšu básničky většinou ve škole... je to nejlepší. Při nudnym výkladu se nejlíp odpoutám od těla a vznášim se na vlnách poezie.

29.05.2007 16:27:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí