Ničitelka štěstí

Ničitelka štěstí

Anotace: Bolest, co pořád přetrvává a nejde se jí zbavit...

Sedím tu a přemýšlím o nespravedlnosti světa,
o tom, jak někdo může bát taková sketa -
nejdříve za kamarádku se vydávat,
a potom bolestné rány rozdávat.

Vím, že to celé není moje vina,
tak proč je mi v nitru taková zima??
Vždycky jsem tě chtěla milovat
a nikdy našeho vztahu litovat.

Jenže ona můj krásný sen rozbila,
tvou „věčnou“ lásku ke mně zabila.
Takže co teď sama dělat mám?
Vždyť víš, jak nerada v noci sama usínám.
Autor qpal, 24.05.2007
Přečteno 412x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, já o tom i pár básniček napsala, jesi sou ale takhle dobrý netušim..

27.05.2007 22:16:00 | simiii

Tohle znám..je to šílený.Básničku jsem o tom nenapsala,ale asi by vyzněla stejně.Snad i stejně hezky.

24.05.2007 19:44:00 | shaakti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí