Nevěrnice

Nevěrnice

Anotace: ...

Nevěrnice

Sbohem...řekl jen.
Sbohem...a odešel.
Sbohem...a nic tu nezbylo.
Sbohem...a jí to bolelo.
Sbohem...jak divně to zní.
Sbohem...už ho nikdy neuvidí.

Nevěra...není hezká.
Nevěra...to je touha.
Nevěra...neodolatelná touha po druhém.
Nevěra...je zabíječem vztahů.
Nevěrná jsi a uslyšíš sbohem.

Pak jen zbudou oči zaplněné smutkem.
Pak jsi už jen sama.
Pak ho už nemáš ráda.
Pak ho nenávidíš.
A nakonec...enávidíš sebe,
ty nevěrnice...
Autor Michelle.cz, 19.08.2004
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí