Loučení

Loučení

Anotace: Tahle není ode mě. Netuším, kdo jí napsal, ale hrozně moc se mi líbí.

Usmál se na mě lehounce
jako se chvěje letní tráva,
než pokosí ji na louce
už bez naděje, že se vzdává.

Usmál se jako hladina,
jež zrcadlí mou siluetu
a hladí ji a vzpomíná
jako dvě vlnky spolu jsme tu.

Usmál se na mě, já to vím,
usmál se, v očích zrnka soli.
Ten úsměv, akord mollový
byl poslední. A dodnes bolí!
Autor Keilanne, 18.04.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí