Nebe

Nebe

Anotace: když se člověk zamiluje...

Co je mé to je tvé
Láska mění místo své
A zůstává tam kde vždycky byla
V nás jako v jednom, tam dávno bděla
čím víc jí dávám
Tím víc jí mám
Vidím teď všude tvou tvář
Tak jako zář
Naší věčné hvězdy
Kde slova, jako navždy
Neznamenají nic než nás
Já Ty My znovu, zas
Nebo snad spíš pořád ještě
Nekonečná vteřina v kapkách deště
objímá nás svou plností
nikdy víc prázdno, jsme tou radostí
Co zaplaví trhliny v myšlenkách
Utopí všechen strach a v mých snách
Vplouvám teď jen do Tebe
Mého milovaného nebe
Autor just me, 24.05.2007
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Impardonnable, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy to možná malililinkato ujíždí ale ty to vždycky vynahradíš krásnými (někdy ohranými ale přesto hezkými) nečekanými verši

28.05.2007 08:51:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí