Vyznání 2

Vyznání 2

Anotace: Volné pokračování básně "Vyznání" od autora LSI

Napsat Ti z lásky vyznání
je těžké jak k vraždě přiznání.
Ten, kdo zná moji povahu,
ví, že nemám v to odvahu.
Nejspíš sem srab a bojím se, co odpovíš.
Proto se to lásko snad nikdy nedovíš.

Však kdykoli mám trochu čas,
myslím na Tvůj něžný hlas.
Myslím na Tvůj krásný smích
i na tu zář, co je v očích Tvých.

Pro Tebe rozeženu oblaka a k nohám snesu modré z nebe.
Až jednou najdu odvahu a řeknu, že MILUJU JEN TEBE !!!

(LSI, 3.6.2004)
Autor LSI, 03.06.2004
Přečteno 4735x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (20x)

Komentáře

Mě tvá báseň nezaujala, neoriginální a bez fantazie...

20.11.2007 20:11:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí