Nechci být in

Nechci být in

Anotace: :):)

Nejsem sexuální mašina,
když nemám chuť, chci radši do kina.
Nejsem metrosexuál,
mám rád lásku, tak proč bych lhal.
Já vím, že se to nesluší,
když říkám ti to do očí.
Jen ty znáš mé tajemství,
že hledám city beze lstí.
Já vím, že dnes je jiná doba,
že svět má sex jako boha.
Já mám ho rád, to neříkám,
a víš, že se ho nezříkám,
ale musí být kořeněn láskou,
jinak je přetvářkou a maskou.
Já sám jsem lásky syn,
nechci být v řadě, nechci být in.
Autor Ďábel sám, 25.05.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké... moc.

26.05.2007 08:49:00 | MalaIzis

:-))

25.05.2007 23:02:00 | isisleo

Hezký výkřik do "tmy"... ;-)

25.05.2007 10:03:00 | Judita

... to máš ještě dobrý ... já bych klidně i byl in (ibylin, dobrý slovo, ne?) ... ale nějak nemůžu ...

25.05.2007 10:01:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí