Květů květ .......

Květů květ .......

Anotace: Ani nevím ....... Moje první .......

Není dne
a není noci,
kdy já sám
a bez pomoci
bloudím a hledám
ten svůj svět.
A pak najdu
nejkrásnější květů květ,
jež na širé louce světa
nechávají lidé růst,
tak ten květ ukončil
můj dlouhý půst.

Ten květ jsi ty, ............

Tělo krásné
křivky ladné,
a mé srdce
už nechřadne.

Je to tebou, ............

Celý den
jsem v jednom kole,
čeho vlastně bylo
svědkem naše pole?
Velké vášně,
velké touhy,
a mně stačí
okamžik pouhý
na vyřešení otázky:
Že se nedá žíti bez lásky.

Myslím stále na Tebe, ...
Autor Dasson, 25.05.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje první je velmi vydařená!

25.05.2007 11:33:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí