Zachránce

Zachránce

Anotace: Nevím .......... asi z lásky ....... Ne, to vím jistě ......... je z lásky ........

Volám tvoje jméno,
volám snad i ze spaní,
jsem nesmírně dojat,
že dotkli jsme se dlaní.
Překvapen jsem velice,
vždyť postav rodu mužského
jsou na světě tisíce.
Já tebou vyvolen byl k činu,
na němž pramalou mám vinu.

Tvoje tělo, duše tvá,
jako láska odvěká,
padly do mé náruče,
a roztrhaly obruče
jimiž srdce mé
spjato dlouho bylo.
Bohužel čas
jako liška lstivá,
nenechal nás déle být,
a my dva už zase
musíme jen o nás snít.
Autor Dasson, 25.05.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je chemie ...a pak se uvidí :))) ...

25.05.2007 12:11:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí