Dvě roztoužená srdce

Dvě roztoužená srdce

Anotace: Jsme dvě roztoužená srdce v dešti, siroty spojené vzácným poutem, jako dítě ...

Jsme dvě roztoužená srdce v dešti,
siroty spojené vzácným poutem,
jako dítě co od radosti třeští,
vyhlížím tě vysoko z věže pod kohoutem.

Propojeni v jedno vědomí
chvějeme se ve společném rytmu,
těším se jak svět kolem nás oněmí,
až tě směle v náruč chytnu.

Společné vteřiny zbavené chyb a omylů,
já jsem TY a ty jsi prostě JÁ,
srdce nám tančí letem motýlů,
a láska naše zdá se býti bezbřehá.

Zkrápěni pádnou živou vodou,
stavíme kol sebe vzdušné zámky,
k duze na obloze sice nepomohou,
však potěší duši i tělesné naše schránky.
Autor Bamap, 25.05.2007
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádherný koncert:o)

25.05.2007 10:33:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí