Opuštění....

Opuštění....

Anotace: Když má někdo rád...

Vidím tvoje oči.
Cítím tvoje rty,
které by jsem na věky
chtěla pro sebe mít.
Kdyby jsi věděl jak to bolelo.
kdyby jsi jen věděl jak se mi nedalo,
myslet na tebe každý den,na tvůj úsměv,
na tvé ruce,kterými jsi mně hladil.

BOLÍ TO - JSOU TO MUKA!!!

Už dávno jsem ti odpustila,že jsi mi bolest způsobil.
Už dávno jsem si připustila,že jsi mně nemiloval!
Všechno okolo nás je krásné,
obloha posetá hvězdami

Plamínek zhasne
A víc nic není mezi mámi.!!
Autor xHakovaA, 19.08.2004
Přečteno 961x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádhera děkuju přesně vyjadřuje ůmojí záležitost".-) Brenda

21.07.2006 18:45:00 | Brenda Monique

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí