Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Nevím jestli se k tomu dá něco říct. Snad jen to, že to fakt bolí...

Kéž bych mohl říkat ti miláčku můj
Ve zlém i dobrém při mně stůj
Nemohu to teď říct
Ale vím, že kdybych mohl jsem
Bylo by mi teď líp.
Já bych za tebe dýchal a žil
Hořký kalich života za tebe pil
Miluju tě nade vše
I když někdo říká, že přináší to je zlé
Nikdo mě nepřesvědčí že nestojíš za to
Jsi pro mě cennější než všechno zlato
Autor k2pm, 25.05.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí