Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Uvědomil si,jak moc jsem pro něj znamenala...Pozdě,ale přece!

Tvůj obraz nejde mi pryč z hlavy
a v uších mi zní jen Tvůj hlas,
Jak přála bych si znovu,nést Tvůj pohled
z pod řady dětských dlouhých řas.
Snad osud ví,proč se to stalo.
To ona - má zodpovědnost,
může za to,že Tvůj čas,
Tvé oči a vlasy,
jsou pro mě už jen minulost.
Ne,nebude už další znova!
Do jedné řeky dvakrát nevstoupíš!
Proč nepomůžou žádná slova?
Proč ani pláč,ani smích?
Ach Bože!Ta láska,tak čistá byla!
A bílá jak je bílý jenom sníh.
Proč vlastně přijít měla,
když už její začátek ji ukončil.
Autor Michaela.18, 25.05.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí