Sen

Sen

Anotace: ... <3

Je mi s Tebou hezky,
tak sundej svoje ošoupaný kecky.
Pojď ke mně dál a
to aniž by ses bál.
Já Ti přeci neublížím a
snad ani Tvé srdce tolik nezatížím.
Chci Tě cítit, chci Tě mít,
chci s Tebou opět být.

Za chvíli už půjdu spát
A příjemné sny si o Tobě nechám zdát.
Až se ráno probudím,
na tebe si pomyslím.
Vidím tvoje modré oči a
celý svět se semnou točí.
Tvé vlasy černé jako temná noc,
máš nade mnou velkou moc.
Máš mě v hrsti a ty to víš,
ale nikdy mi neublížíš.
Autor Toxic Freesia, 25.05.2007
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí