Srdce v kýblu

Srdce v kýblu

Anotace: jak jinak, že?

Tak zas vylejvám svý srdce
do kýblu plnýho sraček
City jsou slabost?
Ano, jsou.
A já trpím slabostí
a pak
svíjím se v bolesti
vždycky..
jak jinak..
svíjím
na roštu pošlých cévních svazků

Kdo vymyslel city?
Lásku? Bolest? Nenávist?
A proč?
Nenávidím to..

Proč já?
Zrovna já..

Kanál, stoka, bordel z ulic..
to je to, co opěvujete
to, pro co tvrdíte, že žijete
a já to tolik nenávidím..

Proč to tak bolí?

Těžko říct,
stejně s tím nic neudělám..

Můžu jen plakat
nebo se tomu smát
ale stejně
budu i já
milovat..
Autor seed.misulka, 25.05.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bez citůa emocí by svět nebyl světem...bylo by moc prázdno víš?to přebolí neboj...

25.05.2007 22:44:00 | galadriela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí