černobílé blues

černobílé blues

Anotace: Již dlouhö jsem nic nedal mezi nová dílka, spíše jsem psal verše mezi komentáře.Tyhle jsem věnoval své hvězdné kamarádce, ale jistě se nebude zlobit, když se o ně podělí i s dalšími čtenáři Literu, že severko?;oD Protože komentáře čte méně lidí! Cap 1

Prsty mé po klávesách bloudí
v zoufalém černobílém blues,
jež o pozornost dívky loudí,
co stojí za to. Je to kus!

Svůdně se vlní její tělo,
láká mne k tajným lásky hrám,
proč ale vraští svoje čelo
a pohled stáčí kdovíkam?

Ničí ji pohled plný touhy,
který k ní právě vysílám?
Připadám si jak lupič pouhý,
když její srdce dobývám

něžnou molovou melodií,
kterou jsem složil zcela sám!
Jak eben černé vlasy její
raději rozpuštěné mám!

A v jejích očích plápolají
nyní dvě sopky vášnivé,
a zatímco mé prsty hrají,
říkám si: Děvče, budeš mé!

Sladké tóny se dotýkají
všech strunek, co jich v srdci má,
dívky pro hudbu slabost mají,
a to je velká šance má!

Autor Kozoroh 1, 26.05.2007
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dívky, ty v tanci rozkvétají,
při blues je partner objímá
a v jejich tělech tóny hrají,
melodie nakažlivá...
:o)

vím, neliším se ani já...

01.08.2007 20:37:00 | Cecilka

Rozhodně se nebude zlobit, ona to ani zas až tak dobře neumí... ;)

26.05.2007 14:51:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí