Tajemnému příteli

Tajemnému příteli

Anotace: <<< Někdy se to schumelí >>>

Sbírka: Z mého života.

Už nemám ani odvahu tě oslovit.
Ptám se modrých stránek,
zda skončit a nebo obnovit?

Vstřebala jsem hodně ze tvé síly.
Chci ti ji tou svou nahradit,
jen neznám způsob jak? Můj milý.

Mé myšlenky letí k zlomu bodu.
Cink a řešení se nabízí,
haló orle, myška ti dává svobodu.

Skončilo naše přátelství pouhé.
Už doznělo to naše souznění,
je čas ho ukončit ač nebylo dlouhé.

Příliš jsem žádala a taky i brala.
Ty jsi mou dušičku povznes,
až jsem se zvedla a konečně dozrála.

Jsem klidná a tebou usmířená.
Nemám právo brzdit tvůj let,
ať zklidní se zas tvá mysl rozvířená.

Myška ze tvého života orle, odcválí .
Její cesta nabírá nový směr,
neboj se, bude tě sledovat z povzdálí.
Autor Verule, 26.05.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká básnička. Jo takováto rozhodnutí moc bolí. Znám to.

01.06.2007 05:44:00 | vandule

To jsi moc hezky napsala.A přitom je to tak velmi těžké rozhodnutí.To by málokdo dokázal.

27.05.2007 18:09:00 | s.e.n

...chci ti říct, že ti moc dobře rozumím...

26.05.2007 17:28:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí