Májové snění

Májové snění

Anotace: co chtěl by to není

Co s květnem měsícem lásky?
V čase pěkném bez nadsázky
všechno kvete něco voní
a i on zas básní o ní

přece o své milované
trávit s ní chce každou chvilku
a už sní že se to stane
že jí sáhne pod košilku

při líbání pod jabloní
pod rozkvetlým stromem krásným
stejně letos jako vloni
však jen ve snu jenom v básni
Autor Heron, 26.05.2007
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

V příštím roce pod jabloní
omládlý láskou básník stojí
svoji milou objímá...

10.06.2007 21:26:00 | Judita

:) osud básníků ...

26.05.2007 19:35:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí