byl to snad osud???

byl to snad osud???

Anotace: ***

Vzpomínám na ten den...
Tvé oči začali vyprávět příběh...
Stisknutí rtů...
A nejistá slova...
Slyším tvé zoufalství…
Když říkáš těch pár vět, že miluješ mě a nemůžeš bez mě být…

Hluboko pohlédnu do ztracena…
Víš já tě mám taky ráda…
Ale radši mám tě za kamaráda…
Já jsem ještě malá holka…
A ty moc malý kluk…

Slza stéká ti po tváři…
A srdce krvácí…
V tvém ukřivděném pohledu tuším něco zlého

Chtěla bych teď brečet a řvát…
Nechtěla jsem ti ublížit…
Proč jsi nepochopil, že láska není všechno

A proč druhý den jsem musela ten titulek v novinách číst
Spáchal sebevraždu pro ztracenou lásku…
Proč jsi se nesmířil s osudem…
Nebo byl tvůj osud tohle???
Autor barking bitch, 26.05.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to potom jo.. kdyby to byla pravda, tak toho cloveka bych skutecne obdivovala... takhle se obetovat chce mnohdy vic odvahy, nez zustat na tomhle zkazenym svete... ten prvni krok k tomu je nejtezsi...

26.05.2007 21:13:00 | qpal

dekuju...to se mi jen zdalo...x)

26.05.2007 21:05:00 | barking bitch

je to pravda? skutecne se pro lasku az tahle objetoval?... jinak krasna basnicka...

26.05.2007 21:03:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí