Dopis

Dopis

Anotace: ...prosím,pište komentáře

Každý den,každou noc
v srdci tě nosím.
Nic neříkám,brečím a ptám se proč,
proč láskou se dusím?!

Nemám jí moc,
však nechci jí víc!
Mám radši černou noc,
ta přec vždy rozjasní můj líc.

Jsem jak nevinná dívka v bílých šatech,
létajíc na obloze s mraky
Však v srdci mám chaotický zmatek,
Nejsem odvážná,jak princ bojujíc s draky.

Končí obrácená pohádka,
příběh který vyprávím.
Loď které zmizela posádka
potápí se a ja naň se zatratím...
Autor Tessi, 27.05.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík,zkusim dopilovat

28.05.2007 20:25:00 | Tessi

pěkná jen ten konec ,bych dopiloval,celkem se to tam zadrhne jak se potápíš :) si teda myslím...

27.05.2007 19:56:00 | Chonglee

krásné...

27.05.2007 14:08:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí