MODROOČKO

MODROOČKO

Anotace: Pro neznámého kluka, co dělal brigádu v hospůdce ve Pteňském Dvorku (1993) a jedna toulavá holka mu nečekaně darovala kopretinu pro radost.

Dávám Ti kopretinu,
abys nebyl tak sám,
a za úsměv Tvůj,
svůj Ti dám.

Vždyť úsměv
sluší i chudému
a Tobě zvlášť,
hezkému, smutnému.

Tak ruku mi podej,
své modré oči zavři.
Z tmy vyvedu tě,
světlo, slunce spatři.

A já?
Já šťastná budu,
možná v Tvých vzpomínkách
jako "KOPRETINA" zbudu...

8.10.1993
Autor Eči, 19.08.2004
Přečteno 836x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí