Rebelové

Rebelové

Anotace: Tak jsem se dodívala na Rebely a nějak mě to inspirovalo nebo co..:D

Samota - tichá,
jedna zeď
a druhá, třetí, čtvrtá...
Nad hlavou mříž,
přes slunce kříž...

Vězení lásky..
vězení z lásky..
v jejích rukou - šťastné oblázky
lesknou se na dlani
kdekdo se mu klaní,
on však potají
doufá...zoufá...
z lásky,
ze strachu,
z výčitek...

Proč zůstal?
Proč za ní chodil?
Proč jí miloval?
proč jí všechno sliboval?

Co asi dělá?
Kde asi je?
A ví, že jí stále miluje?
Přece KAŽDEJ někdy chybuje...
Autor simiii, 27.05.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to jsem ráda...;)

15.06.2007 22:21:00 | simiii

Jo, máš pravdu! v tomhle jsem Rebely skutečně poznala :o)

15.06.2007 21:45:00 | W.O.K.O.

Kráááááásnýýýýý!!!

30.05.2007 19:09:00 | Jůlinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí