Viděl jsem tě někdy???

Viděl jsem tě někdy???

Anotace: nejen o múze, ale i skutečné slečně...

Na polštáři několik tvých vlasů,
co zůstaly po dnešní noci,
na zemi jen pár kapek slz,
co zůstaly po dnešní noci…

Noc plná toužebných hlasů,
které nebraly konce,
prošli jsme vše, nebe i peklo skrz,
a to pro tebe…

Na posteli zůstal jen malý důlek,
potom co jsi odešla,
nevzbudil jsem se teď ani potom,
co jsi odešla…

Víš, už se nevzbudím,
jsem s tebou a je mi fajn,
není to tak lepší, ani příjemnější,
ale jsem s tebou a je mi fajn…

Jen malá škoda,
že nikdy v mé posteli jsi nebyla,
nikdy jsme neprožili noc „toužebných stenů“,
vlastně, viděl jsem tě někdy???

Vím, že jsem tě viděl,
ale viděla jsi mě?…
Autor Láďa, 28.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I něžné sny jsou potřebné...

28.05.2007 10:02:00 | Bíša

4arodějka to řekla za mě moc krásné , jde to z tebe...Kavec

28.05.2007 09:29:00 | kavec

Krasne a citlive.

28.05.2007 09:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí