Kapky deště

Kapky deště

Anotace: Padají z nebe kapky deště... Ne, fakt to neni kapela Kryštof=)

Padají kapky deště z nebe,
v každé z nich vidím odraz tebe.
Všude plno deště, páry
chlad se sápe svými spáry.

Padají kapky deště z nebe,
voda mě u bosých nohou zebe.
Kráčím bosa přes kaluže,
nenajdu už toho muže.

Padají z nebe kapky deště,
padají pořád , padají ještě.
Padají dlouho, či teprv chvíli?
Ozvěny v ulicích tiše kvílí.

Padají z nebe kapky deště,
padají v celém tomhle cizím městě.
Padají všude - v ulicích, v kostele
kdo mi dnes v noci postel ustele?

Padají z nebe deště kapky,
noc vystrkuje svoje drápky.
Noc nejdelší ze všech nocí,
noc s tajemnou temnou mocí.

Padají z nebe deště kapky,
z ulic mizí poslední šlapky.
Na ulicích už nikdo není,
všechno je najednou tak strašně němí.

Kapky deště z nebe padají,
ale jen tiše - jen tak potají.
Padají z výšky, na těle zebou,
odnášejí tě ze mě po kouscích s sebou.

Kapky deště z nebe padají,
zastavit se ničím nedají.
každá z nich mi bere kousek tebe,
už necítím nic - ani sebe.
Autor Mišpule, 28.05.2007
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to lehké, jednoduché, hravé a možná proto tak krásné..

29.05.2007 12:30:00 | Lucijena

Moc hezké :)

28.05.2007 12:17:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí