Řeknu – Mám tě rád!

Řeknu – Mám tě rád!

Anotace: -

Ač jinak slovaskoupý jsem,
dnes promluviti musím.
Ze srdce radost dere se
a štěstí z duše ven.
Ač jindy spíše mlčím,
dnes křičet chci a řvát!

Třebaže nejsem hrdina,
dnes strachu nepoznám.
A úzkost ani deprese,
nespadnou mi do klína.
Na klíně totiž Tebe mám,
nechám se teplem hřát.

Tak světe poslouchej, chceš-li:
Láska má věčnou se stane,
až žár mě k nebi vynese
a řežavé uhlí rozpálené mysli,
zapálí oheň a vzplane.
A řeknu – Mám tě rád!
Autor Rick, 28.05.2007
Přečteno 744x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dekuju evy, lasky cit jde asi vyjadrit dostatecne i bez magického slova miluji...

31.05.2007 22:46:00 | Rick

A stejně je tohle vyznání jedno z nejhezčích, i když v něm není ani jednou "miluji tě"!

31.05.2007 20:48:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí