Pomsta skrytá v srdci!!!

Pomsta skrytá v srdci!!!

Anotace: :-D

Už ani slzu, jenom smích.
Hodlám spáchat hrozný hřích.
Chci zabít osobu, kterou miluji.
Večer pod peřinou si to plánuji.

Právě v tuto pozdní dobu
vybavuji si to stále znovu.
Kdybys v tu chvíli byl se mnou ha ha,
ucítil bys vůni vraha.
Vraha, kterého tíží zrada
bolestivá jako uštknutí hada.

Říkáš, že nelze nenávidět a zároveň milovat.
Já sama sobě si to snažím namlouvat.
Ale už je to tak. Co vyhraje?
Smrt a zášť či Tvá slepá naděje.

Má naděje, že uvidím tě v hrobě
mě těší velice, ne-li obě.
Ta druhá je dívka, které slíbils lásku bez hranic.
A mě si naznačil, že neznamenám nic.

Pomstu skrývám si v srdci.
Však jakém, když nemám ho přeci.
Se slibem věčné lásky putovalo k Tvému.
A to Tvé? To k srdci druhému.

Jakému, když mé pospíchalo za Tvým. Jakému tedy?
Tvé srdíčko i s polibky stalo se majetkem Evy.
Nedokážeš si představit, jak zraněná byla jsem moc.
V kalným slzách topila jsem se celou noc.
Přes den jako bez duše loutka s maskou,
bez jiskry s očích, soužena láskou.

Už nemůžu dál. Otrávím Tě jedem.
Do čaje dám ti ho s medem.
Medem sladkým stejně jako má pomsta.
Způsobů, jak zabít Tě napadá mi spousta.
Autor wenuse, 28.05.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ublžit a nic víc,to je to po čem toužíš,pořád si stěžuješ že se jen soužíš,ale co on,ten který ti tak ubližil,uvažovalas někdy o tom, jak tys ublížila jemu a doteď ještě ubližuješ???!!!!!Nad tím se zamysli,než budeš psát nesmysli!

07.06.2007 14:47:00 | Tucna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí