You..

You..

Anotace: já nevím..nějak mě to napadlo...je to děsný...ani to není básen...nevím ale kouknětě

písnička smutná hraje mi,
v uších mi zní tvá poslední slova,
vidím tě pořád, stále,
jo zas a znova,
jak mám zapomenout, poraď mi

Myslíš, že jde zapomenout, když miluješ?
Když doopravdy cítíš i tu srde bolest?
Víš vůbec jaké to je?
Strašně to bolí, moc chceš, ale nemůžeš,
nemůžeš ji mít,
políbit,
smíš jen věřit, že spolu zase budete
takové to můj drahý je,

zažil sis někdy to své?
volání: "má lásko, vrať se mi!"

A uslyšíš z dálky: "nejde to,věř mi"

jo bolí to můj drahý,
tohle zažívám,
ty si užíváš a já po nocích doufám, že zavoláš...
chápeš to? Já čekám

bláhový rande,
podělanej svět,
nešťastná láska,
a slova: vrať se mi zpět!

jsou vážně zbytečná
Autor Mispul, 28.05.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ach jo proc je láska tak mocná?

28.05.2007 18:28:00 | Mausik

jsem na stejny ceste osudu...

28.05.2007 18:20:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí