Přestávám věřit..

Přestávám věřit..

Anotace: nebo už nevěřím? už se nevrátíš můj princi

přestávám věřit, že tě uvidím,
a že se vrátíš za mnou,
přestávám a něco uvnitř mně to nehcce přijmout,
ležet v mokré trávě a myslet, že to dokážu,
že přestanu věřit, možná i sama sobě..
přestávám věřit, že tě uvidím,
přestávám věřit, že se mi vrátíš,
přestávám a ty to nevidíš,
ležet při tom na dně a myslet, že se objevíš,
já už nevěřím..
nevěřím, že příjdeš jako princ a vysvobodíš mně,
že vlastně miluješ jen mě,
že jsem popelka na bále a ty podíváš se mi do očí,
a se mnou se svět rázem zatočí,
přestávám věřit, že jsi můj,
přestávám věřit stůj co stůj..

přestávám a mě to stejně strašně bolí..
Autor Mispul, 28.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už jsem přestala a začla tolikrát..
a vždycky to bolelo trochu míň - a teď - to jde:)

29.05.2007 18:16:00 | Rádoby zoufalá

přestávám věřit, prootže to jinak nejde

28.05.2007 20:31:00 | Mispul

přestavaš? zavidim... ja to nedokážu... aspoň ne teď...

28.05.2007 20:14:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí