Slunečný den

Slunečný den

Anotace: Nebe bez mráčků a člověk chce, aby aspoň trochu sprchlo...

Deštníkem rozháním
své tajné naděje
a doufám jen,
že déšť je znovu zaleje.

Oni pak vykvetou
v nádherný květ
a já budu zas
milovat celičký svět.

Jenže příroda má
se mnou nějaký spor -
tak proč jen staví se mi
slunečný den na odpor?
Autor qpal, 28.05.2007
Přečteno 343x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je ono...je to na dobré cestě...počkej na letní bouřky!

28.05.2007 20:24:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí